Gialiskari lille bosættelse på Ikaria

Gialiskari er en lille bygd på kysten i den nordlige del af øen Ikaria vest for Evdilos. Det tilhører Christos Raches 'fællesskab og har omkring 165 permanente indbyggere.

Denne smukke fiskerby med den maleriske flodmundingen, attraktive strande, Agios Nikolaos kirke og omgivet af tårnhøje fyrretræer, unikt kombinerer den salte havluft, den søde berusende duft af fyrretræ.

Husene, både gamle og nye, er blandt frugtplantager og spredt over fyrretræsdækkede skråninger med krystalklare vandløb kører til kysten. Den 15. august, dagen for Virgin, en traditionel festival afholdt i landsbyen med lokale vin, mad og dans til den lyse morgen.

Gialiskari er en af ​​de vigtigste turistcentre på øen og er hjemsted for mange butikker, gæstehuse / hoteller, caféer, fiskerestauranter og taverner. I nærheden af ​​Gialiskari er nogle af de nærmeste fyrreskove på Ikaria og rigelige vand funktioner såsom floder og vandløb.

Det er også et udgangspunkt for lokale vandreture. Desuden har området nogle af de bedste strande på øen. De store strande i Gialiskari, Messakti og Livadi har fint sand, og er omgivet af fyrretræer, der strækker sig ned til havet. Mange turistfaciliteter og nem og hurtig adgang ved at gøre havnen i Evdilos Gialiskaris egnet udgangspunkt for udflugter til den vestlige del af Ikaria. Især malerisk er den lille havn. I slutningen af ​​anløbsbro, kapellet Analipsi, der ligner et lille skib flyder i havet, før den blev forbundet med fastlandet. Den traditionelle fiskeri liv, såsom rengøring og udrede de garn, kan du se den fiskerihavn.