Mastichari lille fiskerby på Kos

Den lille fiskerby Mastichari ligger 22 kilometer vest for Kos by. Den lille havn forbinder Kos med øen Kalymnos. Selvom Mastichari har en fremragende turist infrastruktur, er det stadig var forholdsvis stille i landsbyen. De store hoteller er placeret lige på kanten af ​​landsbyen og er inden for rækkevidde. Desuden er der flere barer, caféer og restauranter, og der er selvfølgelig færgen.
Mastichari turisterne ikke kun for fred og ro, men også for at nyde den vidunderlige fiskeretter, som serveres i restauranterne, der er placeret kun 20 meter fra stranden. Denne fisk er super frisk, morgen fanget af fiskerne samme dag allerede forberedt for dig.
Den største attraktion er ruinerne af den antikke, tidlige kristne basilika med sin smukke mosaikgulv.
Strandene i Mastichari er præget af hvidt sand og turkis farvande. Du kan gøre det lidt ligesom en eksotisk destination i Stillehavet.
Ideel til svømning og solbadning, kan du også deltage i forskellige vandsport. Mastichari er efter min mening den bedste strand i Kos.
Somrene på Kos er altid blæsende. De kardinal retninger (nord og vest) på stranden i Mastichari og store bølger er ideelle for begyndere og øvede kitesurfere. Desuden er der en surf skole på stedet.
Mastichari strand er også populær for sin fantastiske solnedgang synspunkter.
Den lokale festival finder sted den 29. august til ære for Agios Ioannis (John), en uforglemmelig oplevelse på din ferie på Kos.
Kos kan nemt nås med bus, taxa eller bil.