Pothia hovedstad Kalymnos

Pothia er hovedstaden og havnen i den græske ø Kalymnos. I det tætbefolkede område, bygget i begyndelsen af ​​1850, er der restauranter, caféer, konditorier, restauranter og hoteller.
I kort afstand sydvest for Pothia vil Therma du finder et område med varme kilder med terapeutisk effekt.
I Pothia vil du finde mange traditionelle huse i nyklassicistisk arkitektur. De fleste af disse huse er beliggende i området Ipapanti, Evaggelistria, Saint Theologos og Patithries.
Værker af store malere fra Kalymnos, sådan Magklis, George Ikonomou, Sakellari, Michael Alachouzou, Nichola Mangos, Timo Theo Kourouni, Emmanuel Chouli, Theofilos Billiri, Sakelariou Pizania og mange andre, dekorere kirkerne i Kalymnos Pothia og generelt.
De mest populære kirker i Pothia hans metamorfose Sotiros med sin marmor tempel og Agios Nikolaos også med sin marmor tempel i Smyrna.
I det arkæologiske museum i Kalymnos, bare én gang placeret i Pothia være et stort antal af antikke bronze og marmor statuer, værktøj, keramik, våben og mønter på skærmen, både fra forhistorie og fra den byzantinske periode. Ved at besøge det marine museum, får du et indtryk af den maritime tradition, historie og svamp dykning. Der er også mange artefakter fra de gamle skibsvrag på skærm.
Hvem du ønsker at se mere af den urbane arkitektur af øen kan besøge palæ af familien Vouvali, i øjeblikket bruges som et museum.