Fiskardo romantiske fiskerleje på Kefalonia

Fiskardo er en malerisk og smuk græsk havneby på den nordlige spids af Kefalonia, den største af de syv Ioniske øer. Af de cirka 365 landsbyer i dette store og forskelligartet ø, Fiskardo er unik, især fordi efter det massive jordskælv i 1953, at de fleste af de historiske bygninger på Kefalonia ødelagt, forblev stort set ubeskadiget.

Fiskardo er adgang til en smuk marina, hvor traditionelle fiskerbåde mose sammen med de mere ekstravagante midlertidige besøgende i løbet af sommeren og en charmerende, malerisk bugt.
Hvis du er tidligt nok, kan du købe frisk fisk i havnen. Ellers tage en tur omkring havnen og nyde de mest luksuriøse yachter og farverige huse langs promenaden. Mange af disse yachter ejes af de rige og berømte, der er tiltrukket af Kefalonia af ro i Fiskardo dag. Om aftenen og natten er det gjort med resten, belysning, gamle bygninger, caféer, barer, restauranter og butikker giver en magisk Middelhavet atmosfære uformel. Fiskardo adskiller sig fra alle de andre landsbyer, især på en sommeraften, atmosfæren er helt unik.
Knejsende over den lille havn Fiskardo er en kirke med en strålende hvid klokketårn. Direkte bag bjerget skråning over havnen i Fiskardo ekspanderende skove og cypresser ud.
Svømning og solbadning, kan du næsten overalt omkring Fiskardo, du kan vælge fra de store rock-plader på udgangene på havnen, men også for de mere sydlige stenstrande, der nemt kan nås til fods på 15 minutter. De olivenlunde ligger direkte på stranden giver skygge. De smukkeste strande kan findes nordøst for landsbyen. Disse bugter er let tilgængelige af en statsautoriseret båd. Facing den modsatte ø Ithaca er der små intime strande med skinnende hvide småsten og krystalklart, funklende blå vand.

Du kan bo i en af ​​de villaer og lejligheder omkring landsbyen.