Lixouri port på Kefalonia

Lixouri er den næststørste by på den græske ø Kefalonia og har omkring 9800 indbyggere.
Byen har en vigtig havn, en Philharmonic Orchestra og en professionel skole at gøre instrumenter. Lixouri ligger i nærheden af ​​antikke by Pale på halvøen Paliki.

I et kvarter af Lixouri er vingården Gentilini. Jordskælvet, byen blev stort set genopbygget fra de gamle planer, imod råd fra byplanlæggere. Kirker og flere vigtige bygninger, der ofte kun lidt beskadiget blev genopbygget.
I det centrale torv med den enorme gummitræ, vil du oprette kaffehuse og Konditorei Mavroidis i 1922.
Den østlige smalle side af pladsen er den port, og fører til promenade, hvor andre cafeer og restauranter er placeret.
I 2003 byen besluttet at ændre pladsen, en ny "Merkato" blev bygget med et teater og et par butikker i stueetagen. Nær gummitræ flere shopping områder blev skrottet til fordel for to gate huse. Disse giver en arkitektonisk overgang fra teater til den travle torv, der som alle andre græske byer, den centrale rolle i bylivet giver. Her mødes venner og fremmede sammen, men her har du til at være for forestillinger og arrangementer.

Beach Lixouri opkaldt Xi er ideel til en badeferie med hele familien, fordi vandet er lavt. Den røde farve af sandet gør det endnu mere interessant. På grund af de lange strande, er et paradis for surfere og sejlere. De stejle vægge og smukke undersøiske verden med deres vrag, dykkere tilbyder forskellige muligheder for at nyde deres yndlingssport. Derudover kan du jet ski, vandcykler eller leje både.
Flere barer og værtshuse tager sig af det indre menneske.

Lixouri du kan bedst nå med færge.