Helligdage Korfu om vinteren

Korfu er selvfølgelig en dejlig ferie destination i foråret, sommeren og efteråret, men selv om vinteren er det bestemt ikke dårligt. Selvfølgelig afhænger det af, hvad du vil under din ferie i vinteren på øen Korfu. Men du vil Korfu opfattes forskelligt end i andre sæsoner, hvor alt er fokuseret på turisme. Om vinteren er det også tid til olivenhøsten på Korfu.

Pakkerejser til Korfu du ikke kan finde for ophold i vinteren. Selvfølgelig kan du booke flyrejser individuelt, idet der også billigere. Få flyselskaber tilbyder direkte flyvninger, som regel du nødt til at flyve til Athen og derefter tage en tilsluttende flyforbindelse til Korfu. Overnatning kan findes i et hotel i Korfu by, hvor man på ganske lavere priser, end der kan bookes i højsæsonen.

Vejret på Korfu om vinteren, kan du roligt kalde det milde, men bestemt nogle gange regnfuld. På regnvejrsdage, har du en smuk udsigt, at du som hobby fotograf til at tage smukke billeder i foråret og sommeren, du vil se en masse billeder med tåge i baggrunden.
Udover et kamera, men helt sikkert tage paraplyen på ferie om vinteren.
Korfu by åbnede også mange restauranter er lukket om vinteren, men de typiske turist værtshuse i Korfu by.
Hvis du ønsker at udforske Korfu, er det bedst at leje en bil. Om vinteren vil du drage fordel af en billigere tilbud. I landsbyerne er åbnet flere traditionelle taverner, deres menuer er ofte typiske retter fra Korfu køkken.
Under en regnvejrsdag på søndag for at besøge museer i hovedstaden, hvor du vil blive tildelt gratis adgang.
Korfu var længe under venetiansk indflydelse, især en begivenhed, der ikke er typisk for Grækenland, stadig fejres på Korfu. Karnevallet er overstrømmende og fejret med parader og kostumer til den venetianske eksempel. Det er absolut værd denne forestilling en gang at opleve det.

Korfu i vinteren er noget for aktiv kulturelt interesserede rejsende, der ønsker absolut intet at gøre med masseturisme.