Margarites landsby på Kreta kendt for sin keramik

Landsbyen Margarites ligger 30 km syd-øst for Rethymnon på Kreta. Beliggende i de maleriske grønne bakker i Rethymnon regionen, Margarites landsby er berømt for sin keramik. I højsæsonen er almindelige busser med turister til denne særlige Margarites. Efter de forhastede turister har forladt landsbyen, kan du slentre omkring denne charmerende landsby og nyde de mange keramik studier.

Traditionen med keramik i Margarites går tilbage mange generationer. Landsbyen er præget af smalle gader og smukke arkitektur. Kirken Agios Ioannis Theologos har kalkmalerier fra år 1383. Der er venetianske døråbninger, byzantinske kirker og masser af cafeer til at slappe af og måske til at prøve den græske kaffe. Den værtshus Velanidia tilbyder en fantastisk udsigt over landskabet og lader dig nyde traditionelle kretensiske retter.
Prøv zucchini bolde, fava bønner, sorte bønner, fyldte druemost blade og stegte snegle.

Mindre end en kilometer fra centrum af landsbyen, omgivet af olivenlunde, ligger den smukke Mesogea villa med fire soveværelser, smukke terrasser, swimmingpool og gratis wifi. Den nærliggende landsby Tzanakiana er også meget behageligt at besøge og måske bo et stykke tid i det smukke hus Kourites, en traditionel guest house. Huset er øko-turisme center i regionen og har fokuseret efter en restaurering på den del af den lokale kultur, men hvor du også kan nyde friske lokale køkken.

Den nærliggende Melidoni hulen har en rig historie. Artefakter fra hulen er udstillet i det arkæologiske museum i Rethymnon. Flere myter går rundt om hulen, men også den usædvanlige historie om en bronze gigant Talos. Dette væsen Kreta daglige kredsede to gange og kastede sten efter angriberne og pirater. Myten fortæller, at Medea, en troldkvinde, fjernede hans særlige torn som han derefter blødte ihjel. Den Melidoni hulen er også en grav og en mindeplade til minde om død 340 kretensiske mænd, kvinder og børn dræbt af tyrkerne i 1824. De folk gemte sig i hulen og nægtede at overgive sig. Tyrkerne lit brand, så de alle kvalt.
Eleftherna Landsbyen ligger kun 5 km fra Margarites, landsbyen skiller sig ud for sin særlige arkitektoniske stil. Den historiske landsby er spektakulære, omgivet af bakker og kløfter. Der er rester af et befæstet tårn stammer fra den hellenistiske og byzantinske epoker.
Her kan du slentre og nyde naturen og historien.
Det berømte kloster Arkadi ligger 16 km herfra. Denne aktive kloster er absolut fortæller et besøg for sin arkitektur, men endnu mere fordi det er en af ​​de mest fascinerende historier om oprørsk historie af Kreta.