Finikounda græsk charme i Peloponnes

Finikounda ligger ved den sydlige spids af den vestlige finger af Peloponnes. Den tidligere fiskerby ligger på kystvejen udvidet og hvis du har noget at køre for hurtigt, kan landsbyen som passerer, og det ville være uheldigt.

 Finikounda blev grundlagt omkring 1850 indtil 1930, forliget blev kendt som Taverna, fordi her var sandsynligvis den eneste værtshus i regionen. I 1930 fik Finikounda sit nuværende navn.

Selv Finikounda hurtigt er vokset i de seneste år, er der bygget mange nye lejligheder, huse og hoteller), har stedet bevaret sin græske charme. Der er ingen store turist-komplekser, selvom det aspekt uundgåelig turisme om sommeren.

Husene er ret på stranden i den smukke bugt, som forsigtigt skrænter i havet (derfor velegnet til børn), så du kan se næsten intet af de nye bygninger.
Finikounda har fem campingpladser, fire støder op til den vestlige del af landsbyen. Afstanden til centrum mellem 300 meter og 3 km. En anden campingplads ligger øst for landsbyen omkring 1,5 km væk fra centrum. Alle steder er placeret direkte på sandstrande.

Selv om det hængende i Finikounda, er også et godt udgangspunkt for at udforske seværdighederne i området: Methoni med sine velbevarede borg, Koroni, vandfald af Kazarma, den livlige typiske græske by Pylos, eller endda den Navarino bugten er grund god til at besøge den "lille" væk.

Hvis du ønsker at ikke kun slappe af i Finikounda kan surfe. En surf center er til stede, i tillæg til surfbrætter du kan leje en kajak eller deltage i en katamaran tur. tilbudt en årrække er der en dykkerskole i Finikounda, kan dykkerkurser og udstyr lejes.

Om aftenen kan du gå til forskellige værtshuse og kafenions (typiske græske kaffe huse). Derudover er der to musik-barer og en natklub i sommermånederne. Supermarkeder er til stede, en lille beliggende på søpromenaden, en lidt større nær kirken og den nationale vej du vil finde to supermarkeder. Den lethed er menneskeligt, du kan endda levere din pizza, salat, pasta skål eller i din lejlighed eller camping.
Internettet har nu også fundet vej til Finikounda. Udover alle campingpladser tilbyder mange restauranter og kafenions wi-fi adgang for gæster.

Schiza Øen ligger ud for kysten ved Finikounda og ville være en kort tur virkelig værd, men desværre øen er slukket grænser og bruges som en skydebane af den græske hær.

Ovenstående afsnit, dog ikke blive afskrækket fra at rejse til Finikounda, nyde stilheden, stranden og de smukke omgivelser.

På kun 6 km fra Koroni finder du den dejlige bjerglandsby Zizani. Trods stilheden er ensomheden og roen på dette sted kun 15 minutters kørsel fra flere smukke strande, bugter og små landsbyer. Kør lidt længere, og du kommer til smukke græske landsbyer med hyggelige restauranter og butikker. I Villa Zizani finder du dig selv i paradis, hvis du elsker fred og natur i Peloponnes.