Dimitsana bjerglandsby i Peloponnes

Dimitsana ligger i Arcadia, et bjergrigt, tyndt befolket område i midten af ​​Peloponnes. Arcadia er den mindst udviklede turistområde af Peloponnes. Det er stille, Arcadia ligger væk fra alfarvej og den store del består af den barske, bjergrige interiør.

Bjerglandsbyen Dimitsana er mere eller mindre i midten af ​​Peloponnes i de vilde bjerge i Arcadia. Landsbyen ligger på en stejl højderyg på omkring 1000 meters højde. Herfra har du en imponerende udsigt over dalen nedenfor og bjergene i Arcadia.

Den relative isolation giver Dimitsana sin særlige charme. De yngre beboere i landsbyen flyttede omkring 1000 indbyggere, søger arbejde i de større byer i Grækenland.
Landsbyen billede bestemmes derfor hovedsageligt af de ældre beboere. Det hele giver stedet sin beroligende stilhed. Tag en kop kaffe i en af ​​Kafenia og dit sind vil slappe af.
Selvfølgelig kan du også operere i området, gå en tur gennem dalen af ​​floden mellem klipperne, på afmærkede stier. Her er der, hvor klosteret Prodromou, bygget som mange andre klostre imponerende i den klippefyldte landskab.

Dimitsana har meget at tilbyde sig selv. Under en rundvisning i landsbyen, med sine smalle gyder ofte meget stejl, kan du opdage mange kirker. Et besøg er absolut den vandkraft museum, placeret i bunden af ​​landsbyen. Den udendørs viser levende, hvordan den traditionelle vandkraft bruges til forskellige formål.

Dimitsana er grækerne kendt for sin position under den græske revolution i 1821 mod det osmanniske rige. I dag stadig håndtere mange græske turister til landsbyen, i weekenden det ofte overfyldt i Dimitsana.
Landsbyen har et hotel, flere lejligheder, og også nogle hyggelige private værelser til gæster, der ønsker at bo i Dimitsana.