Lassi Kefalonia smukkeste strande i Grækenland

Hvis du ønsker at tilbringe en rolig ferie i Grækenland, bør bestemt gå til Lassi landsby på øen Kefalonia.

Lassi har mange små bugter og smukke strande i Grækenland. Den Makris Yialos strand er en af ​​de smukkeste strande i Kefalonia. Den lange sandstrand med krystalklart, lavt vand er ideel til børn og ikke-svømmere. I slutningen af ​​stranden er en lille havn fiskeri omgivet af taverner, hvor du kan nyde et glas ouzo. Makris Yialos Beach har en snackbar med røde, gule og blå parasoller ved fronten. Den Platis Yialos Stranden drives af den lokale kommune og holdes omhyggeligt rene, denne strand er populær med lokalbefolkningen og lidt mere travlt i weekenden. Paleo Stafida er kendt lokalt som Antonio strand (opkaldt efter Antonios paraplyer). Denne strand er mindre overfyldt og på grund af de rolige vande ideel for børn.

Hvis du ønsker at være aktiv, kan du selvfølgelig deltage i forskellige former for vandsport. Naturelskere vil opleve i Lassi mange gamle oliventræer, citron, appelsintræer, de giver en smuk natur.
Lassi hvis du ønsker at opdage selvstændigt og vide noget af historien Willt, så bør du helt sikkert besøge fyrtårnet af halvøen.
Den lille fyr står på spidsen af ​​halvøen og blev genopbygget i 1820 i form af en gammel cirkulær tempel.

Lassi er et sted med smukke strande og et fyrtårn, men lassi er faktisk et sted, at hvis Grækenland elskere absolut bør besøge. Forventer i Lassi ikke imponerende natteliv, men en typisk græsk aften, eller et live band, vil ikke blive savnet.