Hanioti maleriske landsby i Halkidiki

Halkidiki er den mest populære turistmål i det nordlige Grækenland. Det er faktisk en halvø med tre små halvøer, kendt som de tre ben i Grækenland.

Hanioti er en lille og meget maleriske landsby i Halkidiki.
Hanioti er beliggende på første halvø kaldet Cassandra. Hanioti er blot 60 minutters kørsel fra den nordlige Grækenlands hovedstad, Thessaloniki.
Ved ankomsten, vil hver besøgende blive betaget af denne lille maleriske paradis, er det designet til at opfylde behovene hos selv den mest kræsne rejsende og garanterer en afslappende og mindeværdigt ophold.

Hanioti er en af ​​de mest livlige og smukke landsbyer i den sydlige del af Chalkidiki. Det tilbyder en af ​​de bedst organiserede strande i området og har et stort udvalg af restauranter, taverner, fastfood restauranter, italienske restauranter, bistroer og stegeovne. Barer, dansesteder og pubber, butikker med årstidens produkter, tøj, gaver og souvenirs, dybest set alt, hvad du kan forvente i en turistby. Det er ikke overraskende, at et stort antal turister fra hele Europa for deres sommerferie Hanioti hvert år som destination.

Eventyrlystne rejsende kan udforske landsbyen og dens omgivelser ved at leje en bil eller motorcykel. I løbet af dagen du naturligvis slappe af på stranden, eller drage fordel af de mange vandsportsaktiviteter, der tilbydes lokalt.
Den nye motorvej fra Thessaloniki til Moudania tilbyder nu let adgang til Kassandra.
I Thessaloniki den køreafstand, landsbyen Hanioti tilbyder som en badeby, de bekvemmeligheder af en kosmopolitisk center, velsignet af naturen og præget af krystalklart vand, grønne områder, traditionel gæstfrihed, venlige indbyggere, og uforglemmelige nætter.

Hvis du elsker det gode liv i Grækenland, tage på ferie til Hanioti en vidunderlig paradis.