Chios er en af ​​de bedste dykkersteder i Europa

Chios er valgt af det internationale dykkersted divein.com i top 10 af de bedste dykkersteder i Europa. Måske denne anerkendelse vor Chios kommer lidt for sent, fordi mange flygtninge krydse over til den græske ø Chios. Øen ligger ikke i den værste sæson i 40 år, antallet af forbehold er faldet med omkring 60 procent.

Chios opnået denne anerkendelse og måske nu mere end nogensinde. Den femte største ø i Grækenland har formået at bevare den autentiske græsk. De stedsegrønne mastiks træer på Chios adskille fra en harpiks, som anvendes i mange produkter såsom tandpasta, tyggegummi, drikkevarer, slik og skønhedsprodukter, øen har en selvstændig og stabil økonomi.

Valget på divein.com det forventes, at flere dykkere vil gå til øen Chios, for at nyde de mest fantastiske undersøiske huler, og store farverige rev formationer, lodrette vægge, smukke undersøiske klippeformationer og herlige skibsvrag.
Chios er også en stor dykke websted for nybegyndere dykkere, vandet er meget klart, og temperaturen er behagelig, især i månederne april til oktober.

Det er håbet, vil øge den internationale turisme gennem tildeling af Chios, kan turistindustrien ikke vente efter mange svære år. Livet er godt på Chios.