Neos Marmaras Chalkidiki, hav, bjerge og et pulserende natteliv

Neos Marmaras er en kosmopolitisk by med et pulserende natteliv. Neos Marmaras er smukt beliggende på tre bakker langs kysten på den vestlige side af halvøen Sithonia. Neos Marmaras har kun omkring 3.000 indbyggere, men om sommeren dette tal nemt kan vokse til 20.000. Du vil finde i Neos Marmaras en række hoteller og lejligheder, mange restauranter og værtshuse for alle.

Neos Marmaras er velsignet med nogle af de smukkeste strande i Chalkidiki, eukalyptustræer og en malerisk havn.

De lokale holdt sig til 1970 hovedsageligt beskæftiget i landbruget, efter turisme begyndte at udvikle mere og mere. Hoteller, lejligheder og restauranter blev åbnet, og turistindustrien, som er rygraden i den lokale økonomi var.

Hvad kan du gøre i Neos Marmaras?.
Om aftenen kan du slentre gennem den livlige bymidte og nyde nattelivet. Med en overflod af restauranter og barer langs hovedgaden og havnefronten, Neos Marmaras er en af ​​de mest livlige centre i Chalkidiki.
I butikker, du kan blandt andet læder og endda pels købe fremstillet i Grækenland. Du kan spille golf på sandsynligvis den bedste golfbane i Grækenland.
Smag vine fra et af de største vinmarker i Europa - Domaine Porto Carras.
Du kan også nyde i løbet af de mange ture og cykelture i nærheden og selvfølgelig slappe af på de smukke blå flag strande, ligger kun en kort gåtur fra dit hotel.

Hvis du er på udkig efter noget andet, hvorfor ikke betale et besøg i den historiske landsby Parthenonas.
Her kan du nyde en perfekt solnedgang over Kassandra-halvøen og middag i en open-air værtshus eller restaurant og kun få minutter fra Neos Marmaras.

Hvor kan jeg blive?
Neos Marmaras har indkvartering for enhver pengepung. Hvis du er på udkig efter luksus, er der fem-stjernede hoteller, hvor du vil mangle noget. Hvis du har brug for at tage mere hensyn til dit budget, lejligheder og studios kan findes på hvert gadehjørne, ofte med et tekøkken. Der er ingen mangel på hoteller og lejligheder i Neos Marmaras.

Neos Marmaras er et glimrende valg for din ferie. Lige uden for landsbyen er moderne og luksuriøse hotel kompleks af Porto Carras, med tre hoteller, en marina, en udendørs teater, en golfbane og et kasino. Kombinationen af ​​hav, bjerge og et pulserende natteliv gør Neos Marmaras et godt sted at nyde en fremragende dynamisk ferie.