Kapetaniana historiske bjerglandsby på Kreta

Aldrig i den lange periode med tyrkisk herredømme på Kreta har en beboer, sætte en fod i denne stille bjerglandsby. Landsbyen navn stammer fra "Kapetanes", lederne af den kretensiske revolution. Kapetaniana blev grundlagt af en række krigere fra den store by Sfakia, der kom her efter revolutionen.

Kapetaniana er en lille landsby i en højde af 800 meter i Asterousia Mountains, til den vestlige del af Κophinas højdepunkt. Denne lille landsby byder på en storslået udsigt over Det Libyske Hav og kombinerer harmonisk Ørken bjergene og fred og fordelene ved havet. Den dobbelte karakter af landsbyen og dens lange historie, er også synlig i bygningerne, hvor du kan observere kombinationen af ​​Minoan stilistiske påvirkninger, og kloster arkitektur. De har meget tilfælles med slotte, får penne var også ofte en del af disse befæstede huse. De blev bygget af lokale materialer (sten, træ og marmor), som passer perfekt ind i omgivelserne.
Traditionelle pejse er en anden stilistisk element. Måske den mest iøjnefaldende detalje er inddragelsen af ​​klipper og klippeformationer med andre komponenter i den traditionelle landsby.

De 100 indbyggere gøre deres lever avl får og geder og biavl.
Du kan nemt nå Kapetaniana via en 8 km lang asfalteret vej fra Loukia. Lige før topmødet "Ano Kapetaniana", vejen bøjer helt ned til landsbyen "Kato Kapetaniana".

Her i turist underudviklede syd har ideelle muligheder for vandreture og klatring under din ferie. Mountainbikere vil finde uberørte grusveje alle evner. Guidede ture er mulige.

Du kan også bo i den historiske landsby Kapetaniana, skjult i bjergkæden finder du Thalori et kompleks af tyve renoverede traditionelle huse, hver med sin egen personlighed. Her er den originale kretensiske gæstfrihed i en fantastisk indstilling og en fin restaurant. Start dagen med en energisk "Cretan" morgenmad, med duftende honning og brød, varme pandekager, lokale frisk mælk og mejeriprodukter. Frokost og middag med rige salater og lækre krydrede retter, du ikke bør gå glip af. Hvis du endelig ønsker at lære hemmelighederne af kretensiske køkken, så vil du finde det i Thalori, er kurser organiseret.