Flora og fauna Chania Kreta

Flora og fauna i Grækenland er så enestående som landet selv. Med mere end 132 regioner og næsten 20 botaniske 'paradiser' med sjældne planter er det svært at vælge en region. Et sted, der skiller sig ud er Chania på Kreta. Chania er kendt for sine sjældne dyr og planter.

Kreta er en populær destination for naturelskere, der ønsker at opleve vidundere øen selv. Der er utallige udendørs aktiviteter såsom dykning, vandreture og udforske mange skove, huler, kløfter, floder og eksotiske flora og fauna på øen.

Chania er måske et af de mest undervurderede destinationer for turister, der søger natur. Chania, den tidligere hovedstad i Kreta (1847-1972) og Heraklion i dag efter den anden største by på øen Kreta.

Denne region er kendt for sin betagende flora og fauna, og er opdelt i otte zoner, hvoraf mange er beskyttet naturreservater. Uanset om du er interesseret i kystområder, sub-bjergrigt, bjergrige vådområder, alpine, kløfter og slugter, Chania byder på noget for enhver smag.
I denne region, med de majestætiske havskildpadder, vil du opdage planter, der allerede er blevet behandlet i den tid af de gamle Minoerne i deres dekorationer, mere populære vilde blomster stadig vokse i kystområder. Øen Kreta er fuld af eksotiske planter, det giver levested for enestående flora og fauna. Du kan også finde mange arter af træer i Kreta, herunder den kretensiske ibenholt træ, citrus træer, figentræer, nøddetræer og nogle af de største oliventræer, du nogensinde har set. I skoven lever mange dyr, ligesom den kretensiske vilde rotte, grævlinger, væsler, vilde kaniner og pindsvin.

Hvis du krydser øen fra nord til syd, passerer du flere bjerge med sparsom vegetation og den berømte kretensiske vilde ged, Kri kritisk. Hvis du komme længere væk fra den slagne vej, kan du skyde smukke fugle såsom kongeørn og den sjældne lammegrib.

Traditionelle urter vokser i overflod på Kreta.Ze i naturen, langs veje og i bjergene. Chania, men også kan du købe dem i specialbutikker i andre byer.