Vourvourou ren afslapning Sithonia, Chalkidiki

Hvis du ikke bor i Vourvourou, så du kommer til Vourvourou til din ferie og du er i det perfekte sted at nyde og slappe af.

Når du først se Vourvourou du spekulerer på, hvor centret er. Hovedgaden i Vourvourou følger kysten et par kilometer. Denne gade med hoteller, lejligheder, pensionater, restauranter og butikker, landsbyen er Vourvourou.

Det er beliggende på den østlige kyst af Sithonia. Ud for kysten er en lille øgruppe bestående af ni øer. Denne vidunderlige sted vil sikre en afslappende ferie. Den lange strand i bugten følgende kan ikke sammenligne Sithonia med mange andre strande. Lige uden Vourvourou er nogle smukke strande som den Karidi stranden, bedømt som en af ​​de bedste strande i Sithonia.

Overnatning er ikke et problem i Vourvourou, vil du finde mange hoteller, lejligheder, studios og villaer, enten langs kysten eller på hovedvejen. Priserne er lidt højere end for eksempel i Sarti, men niveauet i Vourvourou er også lidt bedre. Luksus villaer udbydes til mere velhavende turist.

Sithonia Vourvourou giver en unik mulighed for at leje en båd og sejle til øen Diaporos. Øen Diaporos Vourvourou beskytter mod havet og danner en bugt, der ligner en overraskende stor pool! Vandet er altid rolig.
Ifølge eksperter Vourvourou er den bedste del af Sithonia! Du lejer leje en lille båd og sejl til Diaporos og lad fordrive tiden, måske på en ensom strand, eller en picnic, gå en tur og se den blå lagune.

Langs snoede kystlinje Diaporos er et usædvanligt antal store lystbåde fortøjet i bugten. Velhavende russere kommer her for at vise deres legetøj i Middelhavet. Vourvourou er en særlig plads i hjerterne hos russerne. De fleste af gæsterne kommer fra Moskva, og de kan aldrig har hørt om Santorini, men de har alle hørt om Vourvourou.

Hvad kan du gøre i Vourvourou?

Slap af, slappe af og slappe af. Udover svømning og afslappende på strandene, leje en båd for en tur til Diaporos. Udforsk nogle af de mest isolerede strande i Sithonia. Et must er den blå lagune på den østlige side af Diaporos. Folk kommer fra hele halvøen på bådture bare for at se den blå lagune.

Vourvourou for en afslappende ferie.