Gerakini Sithonia Chalkidiki

Gerakini er en af ​​de mest originale feriemål i Chalkidiki. Gerakini tilbyder nem adgang til Sithonia og Kassandra.

Gerakini er en af ​​de ældste feriemål i Chalkidiki. Gerakini som er placeret i starten af ​​Sithonia halvøen, tilbyder en perfekt ramme for din strand ferie. Sandstrande og krystalklart varmt Middelhavet, med en kulisse af fyrreskove, der dækker Holomondas bjergene mod nord.

Historien om Gerakini ikke går langt tilbage i tiden. Omkring et århundrede siden, Gerakini var et lille samfund af beskæftigede i granit miner. Fra 1960 udviklede langsomt turisme.

De fleste turister kommer her for at slappe af og svømme, men der er masser af ting at gøre, især hvis du har en bil til din rådighed. For en mere aktiv ferie kan tage dig til Kassandra-halvøen med sine store resorts eller udforske den smukke natur i Sithonia halvøen og de spektakulære afsondret strande.

Der er mange arkæologiske levn, som er et besøg værd.
En dagstur til Olynthos lige nord for Gerakini, eller Stageira fødestedet for Aristoteles, cirka to timers kørsel øst for Gerakini jeg kan anbefale.

Thessaloniki ligger omkring 90 km er også let tilgængelige, her kan du helt sikkert blive en dag eller to, vandre gennem labyrinten af ​​gader, nyde køkken i restauranter eller de mange attraktioner at udforske denne smukke historiske by.

Gerakini du kan finde en bolig. Nogle af de store hoteller og resorts i Chalkidiki kan du finde langs stranden, ofte med gode tilbud. Udover de større hoteller, er der også lejligheder og studios, hvor du kan mageligt bo for at nyde en afslappende ferie i Gerakini.