Síviri Kassandra Chalkidikí

Siviri er en landsby i West Kassandra 9 km væk fra Kallithea. Det er bygget som et amfiteater langs kanten af ​​den sandstrand.

I sommermånederne, ligesom alle kystby på den første halvø i Halkidiki, Siviri landsby er optaget med græske og udenlandske turister. De kommer til at solbade og svømme eller spise i værtshuse, som er placeret på kysten. Síviri er kendt for den Kassandra Festival, som afholdes hvert år i juli og august i det store amfiteater lige uden for landsbyen.

Síviri kan du finde nemme og billige logi på hoteller, men tilbød billige værelser til leje med alle de nødvendige faciliteter for en uforglemmelig familieferie. Lejlighederne ved havet, 85 km fra Thessaloniki, kun 30 meter fra stranden, men hotellet Argo kan jeg stærkt anbefale.
Den mest luksuriøs indkvartering i området, er naturligvis den Elani Bay Resort Elani. Det er et smukt sted omgivet af fyrretræer og udstyret med alle de faciliteter du kan ønske dig under din ferie.

Siviri er et stort supermarked til dine daglige behov, barer, caféer og fiskerestauranter, hvor kursus retter på menuen med frisk fisk.
Centrum af Siviri er i modsætning til downtown Elani ikke så attraktive, fordi der er en lille sump, der krydser landsbyen og slutter ved stranden. Derfor er der masser af myg i sommermånederne.
Vandet ud for Siviri er lavvandet og der er mange strandbarer, såsom Ammos strandbar, hvor man kan slappe af og solbade.

Hvis du rejser med bil, vil jeg anbefale dig at ikke kun besøge Síviri stranden og strandene ligger i Elani, men heller ikke glemme strandene i Fourka Possidi eller endda på stranden i Mola Kaliva.

Den Kassandra Festival finder sted i amfiteatret i Kassandra, med Sani Festival er en af ​​de mest berømte festivaler, der finder sted i Chalkidiki. Berømte græske og udenlandske sangere, skuespillere og musikere udfører under sommeren måneskin.