Agios Georgios idyllisk bugt Korfu

Den idylliske bugt Agios Georgios er beliggende i den nordvestlige del af Korfu i Grækenland og en af ​​hemmelighederne af øen. Lidt skjult og langt væk fra masseturismen virker som du drømmer bugt med sin egen atmosfære.

De 3 km lange sandstrand og krystalklart vand give stedet et paradis flair og inviterer alle til at tilbringe en drøm ferie i Korfu. Langs stranden alternativ diskret indkvartering, taverner og små supermarkeder ned. Især de hyggelige taverner gør ferien Agios Georgios unik.
Ejerne forkæle deres gæster med græske specialiteter, frisk fisk og ikke mindst med deres venlige og indbydende karakter, og at der i en autentisk indstilling.

Bugten Agios Georgios er omgivet af et kuperet bjerglandskab, prydet af en malerisk vegetation af oliventræer, cypresser og buske.

Agios Georgios efterlader ingen ønsker går uopfyldte, fra aktiv til afslappet, alt er muligt.
Du kan gå sejlsport, windsurfing eller deltage i andre former for vandsport, hvis du foretrækker at udforske den undersøiske verden af ​​Agios Geogios, kan du gå dykning eller snorkling.

For vandrere er der mange ruter til Korfu, i forskellige grader. Tag en tur gennem olivenlunde til omkringliggende bugter eller små Korfu landsbyer og opleve øen på en anden måde. Hvis du leje en mountainbike kursus går lidt hurtigere og det bjergrige landskab er forudsætningen for en sportslig udfordring.
For yderligere afslapning, kan du tilmelde dig en yoga klasse, er der masser af muligheder i umiddelbar nærhed.

Fancy en tur på vandet? Lej en båd og udforske omgivelserne på vandet! På den sydlige rute til Paleokastrica Riza der er små, ensomme strækninger af stranden langs den stejle kyst. North er der smukke strande og små øer. De Diaponitische øer Othoni, Mathraki Errikoussa og er meget attraktivt for en endagsudflugt. Fra Agios Stefanos, kan du nå med færge øerne.

På bakken over bugten ligger den lille bjerglandsby Afionas. Dette bjerg landsby er et must, du kan nå det i cirka 20 minutter, og du vil helt sikkert blive imponeret over den smukke udsigt over bugten. Selve landsbyen overbeviser med sin oprindelige græske atmosfære og forskellige værtshuse.