Overvintring i Kreta

Vinter på Kreta, hvilket betyder milde temperaturer, smuk natur, fredfyldte mennesker. Tid til individualister.
 De sidste charterfly vil i slutningen af ​​oktober i mange steder på øen tilbage til den kretensiske sindsro. Ikke for ingenting er ønsket i turistområderne den 15. august under den antagelse, ligesom afskeden en god vinter.
Til dato, faderen stadig ønsker tanken af ​​sæsonen, men skråner blidt og længe ventede vinteren ved mange er nært forestående.

Om vinteren venter sport lande ivrig skiløbere på sne, på Kreta er anderledes. lokker på Kreta og ødelægger de perioden november / m Januar, lokale og besøgende med milde temperaturer. Gennemsnitlige daglige temperatur er omkring 18 grader Celsius. Det er den tid for ture, vandreture, besøg på museer og arkæologiske steder eller bare at slappe af med de lokale. Hvis du vil kan du lære om dagligdagen for lokale folk og deltage.

Bjergene er ofte dækket med sne, mens du kan nyde på bredden af ​​den milde vinter solen. Turister man ikke rigtig sat i vinteren på Kreta, bliver du nødt til at indstille den kretensiske. Alligevel mener jeg, at dette kan være en reel berigelse, hvis du sammenligner det med folkemængderne og hverdagsliv i sommersæsonen.

Vinter på Kreta for nordeuropæere snarere en permanent fjeder, fordi der på dette tidspunkt udfolder skønheden i naturen i de smukkeste farver. Efter den første regn i efteråret udtørret øen igen overstrømmende grønt. Times juletræer iført deres naturlige julepynt i form af appelsiner, granatæbler og citroner. eksploderer Også resten af ​​naturen, bougainvillea og hibiscus, orkideer, anemoner, påskeliljer og mange andre blomster giver en vidunderlig duft og blomster. Urter såsom timian, oregano, basilikum, rosmarin og andre oprindelige arter af øen skaber en behagelig stimulering af sanserne.

Vinter på Kreta er en fest for sanserne!
Overalt er fred. Landet er dyrket og net er forklaret omkring oliventræer og olivenhøsten begynder. Især i de kystnære byer giver en meget anderledes rytme til den rutinemæssige af hverdagen. Lokale hvile fra stress og sommervarmen, man sover længe, ​​går til kafenion, Tavli eller spille kort og man har tid til en snak med de naboer eller de få udenlandske gæster.

Flere og flere naturelskere til at opdage skønheden i Kreta i vinteren. I julen er det endda muligt at svømme i vandtemperaturer på 18 til 22 grader Celsius i Middelhavet. Strandene er øde og inviterer dig til at tage lange gåture.

Nu, øen byder på ren afslapning, et vidunderligt klima og et rigt sæt bord med frisk frugt og grøntsager. Vinter på Kreta tilbyder dig fysisk og mentalt meget godt.

Hvis du ønsker at slippe for vinteren i dit eget land, Kreta er absolut en overkommelig mulighed.