Kalami for en idyllisk ferie i Korfu

Kalami betragtes som en af ​​de mest rolige smukkeste pletter på Korfu. Beliggende på en hesteskoformet bugt, med den sjældne skønhed græske natur. De grønne omgivelser, Det Ioniske Hav og landsbyerne på bakkerne omkring Kalami danne den perfekte kombination for en idyllisk og afslappende ferie.

Kalami bay ligger på den nordøstlige kyst af Korfu, kun 30 km fra Korfu by og 7 km fra Kassiopi. På Kalami beach stolt blæser det blå flag. Stranden tilbyder forskellige vandsport: vandski, kano og vandcykel huslejer. Der er også liggestole og parasoller til rådighed for udlejning. Selve stranden er en grusstrand og vandet er krystalklart og absolut attraktiv for vacationers.

Kalami er en typisk lille landsby og ikke en egnet destination for dem, der ønsker en livlig ferie. I denne landsby, der lægges vægt på hvile og ontspanning.Kalami er ideel til en familieferie, for dem, der nyder romantik, natur og det enkle græske liv. Hvis du er en elsker af en fredelig og rolig ferie, Kalami er afgjort din destination.

Kalami finder du traditionelle græske taverner, alle idyllisk beliggende på stranden, supermarkeder, souvenirbutikker og rejsebureauer.

Hvis du kan lide vandreture, kan du udforske kysten og besøge flere nærliggende bugter. Den lille maleriske havn Kouloura (ca. 15 minutter), og den næste bugt til højre for Kalami, er blandt højdepunkterne i den nordøstlige kyst af Korfu. Kerasia kan nås efter at have gået i 30 minutter og San Stephanos efter 1 time og 15 minutter. I den anden ende af Kalami ligger de bugter, Yaliskari og Gialiskari (gå omkring 15 minutter), en isoleret strand, livlig grøn og krystalklart vand. Den Agny bugt med tre traditionelle taverner kan nås efter en tur på omkring 25 minutter.

Du kan også tage en bus eller båd til at udforske resten af ​​Korfu eller andre nærliggende øer gennem forskellige udflugter tilbydes på stedet.

I sommersæsonen vil blive afholdt kagen festival i landsbyen Gimari. De lokale kvinder forberede lækre kager, men også tærter med bl.a. squash, kartofler og saltet torsk. For kød elskere, der er lækker souvlaki. Alle nyder at spise og drikke, dans med levende musik.

Ved enden af ​​hovedvejen kan man tage bussen til Kassiopi.
Hvis du virkelig ønsker at udforske den mytiske ø, du har brug for at leje en bil.
Kalami er en lille maleriske landsby og parkering er begrænset. Nogle villaer, lejligheder og studios har det privilegium at en privat parkeringsplads.

Kalami er ideelt placeret på den nordøstlige kyst. I månederne maj, juni eller september, oktober, vejret er forfriskende med et mildt klima, perfekt til gåture og svømning. I højsæsonen i juli og august, kan du nyde en doven ferie, solbadning og svømning derefter foretrækkes.