Psakoudia Sithonia, Chalkidiki

Psakoudia tilbyder gode betingelser for en perfekt strand, med en stor sandstrand og roligt vand, så du kan solbadning og vandsport.

Placeret på Chalkidiki fastlandet fastlandet mellem halvøer i Sithonia og Kassandra, vil du finde en moderne, voksende badeby kaldet Psakoudia. Kystlinjen er 4 km lang og det blå flag sandstrand er det perfekte sted for en dejlig afslappet strand.

Vedtagelsen af ​​en zoneinddeling Psakoudia et stort potentiale for yderligere fremtidige udvikling. Desuden er det placeret nær hovedstaden Polygyros Chalkidiki, hvilket betyder, at alle de nødvendige faciliteter og tjenester af interesse er placeret.

Historien om Psakoudia.
Psakoudia var porten til det meste af den gamle løsning af Halkidiki, Sermyli. Arkæologiske fund stammer fra dette område mellem 4000-2000 f.Kr.. Ifølge Herodot, den antikke græske historiker, Sermyli var en stor og vigtig bosættelse i det 13. og 12. århundrede f.Kr.. Sermyli havde flere navneændringer gennem århundreder og blev til sidst kendt i dag som Ormylia, landsbyen lige nord for Psakoudia.
Sermyli forudsat tropper til perserne.
Efter faldet af Persien, gik de ind i den athenske alliance og betale en årlig afgift på 3-5 talenter. Intet i forhold til de 12 talenter, der skulle betale Toroni, men denne figur viser, at de blev betragtet som en større by i Chalkidiki.
Bronze mønter slås efter 400 f.Kr. vidner om, at byen havde en selvstyre.

Overnatning i Psakoudia?
Alle de sædvanlige studio lejligheder og hoteller er placeret tæt på stranden.

Hvad kan du gøre i Psakoudia
Selvfølgelig er der især stranden, men du kan også deltage aktivt i forskellige former for vandsport og dykning.

Lige nord for Ormylia, mange kommer for at besøge klosteret bebudelsen. Dette kloster huse mere end 100 nonner fra hele verden, der vier deres tid til medicinsk forskning.
Tæt ved er de imponerende ruiner af Olynthus, en af ​​de vigtigste arkæologiske rester i Chalkidiki. du kan se det arkæologiske område i helligdommen i Zeus Ammon, et tempel fra det 5. århundrede f.Kr., show dedikeret til tilbedelsen af ​​den egyptiske gud i toppen af ​​Kassandra-halvøen.