Tolo Peloponnes turiststed

Tolo er ikke længere den uberørte fiskerleje, Tolo stadig en attraktiv badeby med en smuk lang sandstrand og idylliske omgivelser. Der er udsigt over de mest maleriske synspunkter i Grækenland.

Tolo er blot en kort køretur syd for Nafplion, er det en perfekt base, hvis du ønsker at kombinere en badeby ophold med et besøg i den rige arkæologi i området. Det får overfyldt i højsæsonen, er det stadig en stor destination, hvis du kan lide en varieret ferie: bådture, vandsport, udflugter, natteliv og en fantastisk udsigt. Du er kun en kort afstand fra Epidaurus, så du kan deltage i et show i teatret. Gamle klassiske skuespil eller klassiske eller traditionelle græske musikalske præsentationer vil blive afholdt mellem slutningen af ​​juni og slutningen af ​​august.

Tolo eller Tolon også kaldet placeret på den Mexicanske Argolis, syd øst Peloponnes, er en magisk landsby. Tolo er vokset fra en lille fiskerby bevarer sin traditionelle græske charme til en succesfuld turistattraktion. Tolo finder du alle de faciliteter, der er nødvendige for at gøre din ferie så behageligt og så behageligt som muligt, mens det har været en venlig og charmerende landsby. De lokale er venlige, og de vil helt sikkert genkende, hvis du besøger var det sidste år i Tolo. Tolo er som en magnet, der tiltrækker turister fra hele verden år efter år.

Tolo er den perfekte base for singler, par, familier og grupper til at besøge de mange arkæologiske udgravninger af Peloponnes. Landsbyen strækker sig langs stranden. Den Tolo Stranden strækker sig fra stranden "Psili Ammos" til den lille maleriske havn i landsbyen, hvor fiskeri og turbåde er forankret.
Du kan svømme, slappe af, drikke en kop kaffe eller nyde en traditionel ret.

Forskellige værelser med deres altaner kun få skridt væk fra havet, der tilbyder den ultimative udsigt over Argolic Golfen. Havet er lavvandet, vandet er klart og varmt og jorden det meste sandet med et par småsten ideel for børn.

Bezienswardigheden Tolo er bl.a. den maleriske kirke Agia Kyriaki, bygget i en smuk plet på bjergsiden kun fem minutter væk fra centrum af Tolo. Den smukke og meget sofistikeret kirke er et ideelt sted for dem, der søger en romantisk sted. Der er en vej og en parkeringsplads omkring gården af ​​kirken. Den største attraktion i landsbyen er ruinerne af den antikke Asin, lige uden for Tolo. Det giver bevis på styrke og pragt af Asini kongerige i den tid af den trojanske krig. Koronisi er en lille ø ud for havnen i Tolo. På øen, kapellet "Agios Apostoli."

Tolo kan du besøge hele året rundt, er der særlige tilbud, især i løbet af foråret, efteråret og vinteren.