Argostoli hovedstad Kefalonia

Med cirka 13.800 indbyggere Argostoli hovedstad Kefalonia, som ligger i den sydvestlige del af øen. Argostoli er rene og ryddelige og arbejder på besøgende måske næsten lidt barsk.

Byen er godt designet og layoutet er funktionel og praktisk, i modsætning til de andre ø hovedstæder. Argostoli er en rig by. Ikke underligt mange velhavende grækere har slået sig ned i den sydvestlige del af Kefalonia. I sommeren er mange store og beundringsværdige yachter for anker. Denne dag tager livet væk, er der en frugt marked, mange caféer og restauranter. Om aftenen byen end til livet.

Især på pladsen Platia Valianou, centrum af byen og i Lithostrotou gaden, kan du slentre, shoppe og få en drink. Syd for den vigtigste firkant i midten kan du Valianou på gaden for at besøge det arkæologiske museum og rådhuset.

Sjov for dine børn er et besøg på havnen, hvor fiskerne fodre Caretta Caretta skildpadder med fiskeaffald. Værd at se er den lange bro over bugten og obelisk i midten af ​​bugten. Begge bygninger har det ødelæggende jordskælv i august 1953, hvor byen blev næsten fuldstændig ødelagt overlevede.

Hvis du er på udkig efter et hotel i Argostoli, er det bedst at kigge rundt Platia Valianou, lidt væk fra havnen, fordi det kan være der meget travl og støjende.