Tourlos Mykonos lille landsby på kysten

Tourlos er en lille landsby på kysten af ​​den græske ø Mykonos. Hvide huse med nymalede vinduer og blomster bidrager til et magisk landskab. Tourlos placeret på den nordlige side af øen kun 2,5 km fra byen Mykonos.

Landsbyen, med cafeer og barer, masser af sort for turisterne. Tourlos er kendt for sin strand. Det er en kosmopolitisk sandstrand, hvor du kan svømme og sport. I fortiden, stranden i Tourlos temmelig stille og ikke meget populære. Med udviklingen af ​​den kommercielle havn og offentlige marina, der har ændret sig i de seneste år.

Tourlos byggede den nye havn i Mykonos, siden færgen søer i denne port også krydstogtskibe. Gå og se de smukke krydstogtskibe. Tourlos kan også være en stor del af din ferie til at bruge på en båd, på en fiskekutter, motorbåd eller privat yacht, kan du undslippe folkemængderne. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke har en båd, kan du leje alt i området.

Tourlos, hvor der er en stor turist udviklingsprojekt har valgt mange berømtheder til at bygge luksus indkvartering og villaer. Tag en tur og måske møder du en berømt skuespiller eller sanger.

Mykonos National Lufthavn ligger kun 4 km eller 7 minutter med bil fra stranden i Tourlos. Tourlos finder alt du har brug for som turist for et behageligt ophold under din ferie, kan du leje en bil, motorcykel eller cykel, der er gode lokale busforbindelser og overkommelige taxa.