Molyvos turisme kapital Lesbos

Molyvos er turist hovedstaden i Lesvos, men vær ikke bange. Molyvos er kultur og tradition for høj kvalitet og de få negative aspekter bør du kun øge salget.

Mithymna, eller Molyvos som det hed i middelalderen, er en virkelig stor by. Hvis du har bestået Petra og følg kystvejen du virkelig uforberedt på den dramatiske første visning, du får af byen, når du kommer igennem det sidste hjørne. Byen ligger på en lille bakke, omgivet af slottet Mithymna, bygget af byzantinerne og renoveret af Francesco Gattelusis, der blev gift datter af den byzantinske Keiser John Paliologos.

Molyvos Selve byen består af sten huse og butikker, der omgiver slottet og følger kysten til en af ​​de smukkeste havne i Grækenland. Hvis du kommer ind i landsbyen, vil du helt sikkert observere mange turistaktiviteter, i hvert fald mere end noget andet sted på øen. Men i stedet for skræmmende teenagere på motorcykler, er flere turister, undertiden med en bog af græsk mytologi og historie i hånden, hvilket gør byen usikker. Mange turister, der besøger Lesbos og få Molyvos fortære litteratur på øen og kommer tilbage hvert år. Nogle sidste ende købe et hus og slå sig ned her og endda forfattere.

Selvfølgelig skal du besøge havnen i Molyvos. Det er en arbejdsgruppe fiskerihavn, hvis du er en formiddag kop kaffe drikker du synet af havets handel til du passerer i en af ​​de cafeer kasser sardiner, makrel, lakerda (en form for tun), Gopes, Barbounia og mange andre typer af fisk venter på lastbiler, hvilket bringer fiskene til markederne i Mytilini, eller til at blive solgt i andre byer og landsbyer på øen.
Der er normalt et par sejlbåde i havnen, og der er en gammel træ skibsbygning værftet, som stadig er i brug. Havnen er omgivet af en række fiskerestauranter, især prøve de grillede sardiner eller pasta med friske ansjoser.

Tag en tur op ad hovedgaden i Molyvos, blåregn (Wisteria) sikrer, at vejen er helt i skyggen. Således vil en dag vandretur sig muligt i de varmeste dage. Selvom du sandsynligvis stadig vælge stranden. Pass til museer og gallerier, og i sidste ende slukke til slottet, hvor koncerter holdes i sommeren ved nogle berømte græske musikere og endda internationale grupper. Der er masser af interessante butikker for dem, der er afhængige af at købe herunder juvelerer, butikker, konditorier, frugt og grøntsager butikker samt flere eksklusive restauranter med udsigt over kysten og dalen af ​​Molyvos og den nordvestlige del af Lesbos, du vil føle du er i Santorini.

Hvis du kan lide svømning og snorkling, og derefter gå langs havnen og følg den klippefyldte kyst, indtil du finder et sted, hvor du nemt kan gå i vandet, men også kan forlade igen. Watch out for søpindsvin. Hvis du får en chance til straks at fjerne de små pigge, men har ingen greb, smøre stedet med tandpasta og næste morgen vil du have mere greb. For at undgå denne oplevelse, er der altid byens strand og strandene i Eftalou.

Unge, der elsker afslapning, men også ønsker at nyde nattelivet vil ikke blive skuffet i Molyvos. Der er mange barer i byen og et par natklubber og nogle store klubber i byens udkant. Den ro vil lide lidt herfra, medmindre de har valgt et hotel i byens strand. En dyb filosofisk samtale om livet, kærligheden og andre vigtige ting, du kan indtaste de forskellige restauranter og barer omkring havnen.

Molyvos er et godt sted at bo, selv hvis du ønsker at se hele øen Lesbos.