Skala Kalloni populære feriested på Lesvos

Landsbyen Skala Kalloni hører til kommunen af ​​Kalloni. Det ligger omkring 3 km syd for byen Kalloni på den nordvestlige side af bugten Kalloni. Skala Kalloni er et populært turistmål på øen Lesbos.

Den stille fiskerlandsby Skala Kalloni er et populært feriested på øen Lesbos. Den kilometer lange sandstrand Skala Kalloni er vartegnet for landsbyen. Vandet er lavt og vandet er krystalklart, så besøger familier med børn som stranden. Hertil kommer, at Kalloni området også excellerer i kulinariske højdepunkter, herunder de mest velsmagende sardiner i verden, men du kan også undre sig de mange arter af fugle, herunder flamingoer.

Gourmeter mærke sardiner fra bugten Kalloni som den bedste i verden. De handles til høje priser. Overbevis dig selv, finde sted i et af de værtshuse i havnen og bestille en servering. Ornitologer og naturelskere er glade, de kan få øje på en usædvanlig høj antal forskellige fugle til Kalloni, i regionen. Du kan se forskellige eksotiske arter som flamingoer i saltdamme. du kan få øje på flere fugle fra en eksisterende tårn.

I midten af ​​havnen i Skala Kalloni er en buste af Aristoteles. Den berømte filosof, der levede i det antikke Grækenland og studerede, har studeret omkring 350 år v. Chr ophørte i Skala Kalloni region, for dyr. Hans observationer han også registreres skriftligt, at dele dem med sine studerende og andre forskere.