Damnoni populære strand nær Plakias, Kreta

Damnoni er en populær strand nær Plakias på sydkysten af ​​Kreta. I 70'erne og 80'erne boede her mange hippier og alternative mennesker. Med opførelsen af ​​et stort kompleks kaldet Hapimag, mere end 20 år siden, har meget ændret sig. I mellemtiden er der stadig den Hapimag med mere end 200 lejligheder, der er mindst seks taverner, en dykkerskole og vandsport på stranden Damnoni. Flere små hoteller og pensionater har slået sig ned omkring Damnoni.

Den næsten en kilometer lange guld Damnoni strand er stadig smuk. Liggestole og liggestole kan lejes. Vandet er rent og krystalklart. Omtrent i midten af ​​stranden en strøm i havet. Bag stranden Damnoni gangbro forbinder de to dele af stranden. Men du kan også barfodet vader gennem et par centimeter dyb flod. Om sommeren, flodvand fra bjergene langt køligere end vandet i Middelhavet.

Lige fra Hapimag Resort (timeshare), er en lille bygning ret på stranden, finder du dykkerskole og vandsportscenter. Du kan padle både, robåde, vandski eller leje surfbrætter.

Damnoni cirka seks værtshuse i løbet af dagen og natten åben. Jeg tror, ​​det var i år 2014, er der tre restauranter direkte bag stranden og åbnet ved siden af ​​hinanden. Violakis Det er den første restaurant, værtshuset Damnoni Mesogeios den midterste og den sidste restaurant. Hvilken er den bedste, jeg kan sige. Du kan nemt undersøge menuerne for input og derefter beslutte. Omkring 150 meter bag stranden ved indgangen til Damnoni er værtshuset Mythos. Især den friske fisk fanget af ejerne smager lækkert.

Ud over værtshuset Mythos, der er en butik i lokale og naturlige produkter. Du kan også leje biler eller bestille en jeep safari. Hapimag har også et lille supermarked, flere restauranter og en bar ved poolen.
Hvis du er på udkig efter bolig, kan jeg Mythos Apartments, små, velkendte (nær stranden) og Pension Zefyros på en bakke et par hundrede meter fra stranden i Damnoni anbefale.

Hvordan at nå stranden Damnoni?
Fra Plakias du tage vejen til Lefkogia. Dette er den vigtigste vej til byen Rethymnon. Efter 2,5 km er der et sving til højre, med betegnelsen et tegn på, at læse Damnoni, 500 meter længere du er ved kysten. Du kan parkere lige bag stranden, som sjældent er et problem uden for den absolutte højsæson.
Teoretisk set kan du også tage bussen til Damnoni. Alle busser mellem Plakias og Rethymnon og offentlige minibusser mellem Plakias og den berømte Palm Beach Preveli stoppe på hovedvejen omkring 400 meter bag stranden. Du kan også tage en taxa fra Plakias (€ 7, - per person), bussen koster € 2, - per person.