Rodakino slappe af i det sydlige Kreta

Rodakino er en lille by på den sydlige kyst af Kreta mellem Plakias og Frangokastello. Begge steder er beliggende cirka 15 km fra Rodakino. Rodakino oversat "fersken" betyder. Mange fersken jeg ikke har set, men selv i området.

Sitet består af tre dele, den øvre by (Ano Rodakino), den nedre bydel (Kato Rodakino) og husene bag landsbyens beach.The øverste og nederste er begge på hovedvejen Plakias - Hora Sfakion. Fra Kato Rodakino lider en asfalteret vej til stranden (ca. 2 km). Den største strand i Rodakino er Koraka strand.
Westward langs stranden kan nås inden for et par hundrede meter, Polirizos stranden. På stranden er der taverner, hoteller og pensionater.

Koraka Stranden er omkring 500 meter lang og stranden Polirizos lidt kortere. Strand stole og parasoller kan lejes i nærheden af ​​værtshuse. Nogle gæster på visse hoteller eller restauranter for gratis. Den Koraka Stranden består hovedsageligt af fint grus. Stranden ændrer i den østlige ende af en klippekyst. Mærkeligt nok, advarer en vej i midten af ​​stranden, besøgende faldende rock. Den Poliziros strand er mere sandede. Denne strand er nu flere taverner og indkvartering.

Selv i højsæsonen, er det alt andet end travlt i Rodakino. Howel beboere har alle former for planer om at gøre det hele mere turistet, er "glad" ikke meget sluttede. Mange stamgæster er ikke ked af, og krisen har midlertidigt skrinlagt alle planer. Indbyggerne i Rodakino er endnu ikke inficeret med virus turisme er meget venlige, imødekommende og hjælpsomme.

Rodakino er at slappe af og chill i den sydlige del af Kreta.

Rodakino er svært at nå med offentlig transport. Der er kun to busser om dagen på hverdage og fra Rethymno. Busser afgår 5:30 PM og 14:30 PM fra Rethymno, efter en time, du er i Rodakino. Afkastet tur er på 18:45 og 15:45 pm. Den afgangstid er om morgenen, så snart busserne er beregnet primært til skole. Busser stopper i Kato Rodakino. (Info gange i maj måned 2016). Med en udlejningsbil er selvfølgelig alt lettere.