Triopetra en af ​​de smukkeste strande på Kreta

Triopetra en af ​​de smukkeste strande på Kreta, men det er ikke overfyldt. Selv i højsæsonen i august vil du finde et stykke af stranden for sig selv.

Triopetra består af to dele. Mellem de to strande er de berømte tre sten, her er navnet Triopetra sekundære (tre sten). Mellem de to strande er en sti. Den vestlige strand er populær. Den lange og brede sandstrand er en af ​​de smukkeste strande på Kreta.
Der er nu ti bygninger bag Triopetra strand, mange værtshuse og kroer. Den anden del huse to taverner. I værtshuset også Apanemia lejet fem værelser, der er næsten ingen andre sted på Kreta hvor du kan bo rolig og afsondret. På begge strande kan du leje i sommersæsonen, paraplyer og stole.

Et andet sted at bo er "Studios Alexander" på en bakke med en fantastisk udsigt over Triopetra. Den mindre besøgte østlige strand er en af ​​mine favorit taverner på Kreta. Stelios, den unge ejer af værtshuset og kro Apanemia tjener enorme og velsmagende portioner til rimelige priser. Prøv hus salat (Apanemia), den største salat jeg nogensinde har haft tjent på Kreta. Stelios (taler godt engelsk) lejer fem værelser bag restauranten. Den anden Pavlos værtshus er omkring 100 meter fra Apanemia. Vær opmærksom på de tegn på, at du ikke ender i mini landsby Agios Pavlos et par kilometer længere fremme.
I Tavern Pavlos, min smukke udsigt over stranden, de tre sten og den lille havn Triopetra. I Pavlos kan du ikke kun nyde panoramaudsigten, men også god mad.
Som en starter havde vi dem typisk med spinat, tomat og ost eller udstoppede græske flapper og vores to hovedretter, sværdfisk og lammekoteletter var lækkert.
På den vestlige side af Triopetra, kan du spise den bedste grillet kylling på Kreta i Girogiali restaurant, men desværre kun om søndagen. I værtshuset kan Apothiki også fint mad.

Triopetra vinteren ubeboet, supermarkeder og pengeautomater er ikke tæt.
Triopetra ligger på sydkysten af ​​Kreta. De fleste turister kommer ved at leje bil eller motorcykel. Især i weekenden stranden er populær blandt grækerne.
Den nemmeste måde at komme til stranden i bil er via Spili, Agia Galini og Agios Pavlos. Mellem Spili og Agia Galini er landsbyen Akoumia, derefter tage afkørslen med skiltet til Triopetra. Denne vej er smal, men asfalteret. Vejen fører gennem bjergene og det smukke landskab.
Den lille landsby Agios Pavlos er 5 km ad vej fra Triopetra. Der er også en rute gennem Plakias Preveli, men ikke afstumpede seks kilometer. Du kører lige før Preveli på den venetianske broen og følg stien over bakken lige forbi restauranten. På bjerget, du fortsætte din rute til venstre mod Drimiskos. Alle ruter er beskrevet ovenfor forsyning i tørt vejr og langsom og forsigtig kørsel ingen problemer. Gennem snavs veje kan hurtigt løbe op en punktering gennem de store sten. Pas på hvis du lejer en bil eller du kan køre på grusveje.
Busser ikke at Triopetra. Sommetider sejle fra Agia Galini både til Triopetra og et par timer senere tilbage. Sådanne ture kan bookes i år gennem rejsebureauer eller direkte til havnen i Agia Galini.

Har du lyst til at stille og roligt nyde øen Kreta, så vove sig ind i Triopetra strand.