Arkoi en lille perle i Det Ægæiske Hav

Hvis din sommer inkluderer underholdning, hoteller, barer, biler, motorcykler og stole, så Arkoi er ikke stedet for dig. Den lille græske ø, en del af Dodekaneserne øhav, tilbyder det stik modsatte af, hvad du forventer fra en masse turistmål.

Fred, ro, den dybe blå hav og himmel, traditionelle græske gæstfrihed og et par taverner, som hverken mere eller mindre Arkoi. Øen hører til kommunen af ​​Patmos og lidt over halvtreds mennesker og sandsynligvis EU, den mindste skole med én elev.

På grund af den lille befolkning der ikke er virkelig en hovedstad på øen Arkoi, de fleste indbyggere bor i nærheden den vigtigste havn. De andre beboere der bor på øen ved højere portioner. Størstedelen af ​​befolkningen er beskæftiget med fiskeri, en af ​​de få taverner på øen eller gedehyrde.

På stranden kan du finde nogle smukke strande. Den populære strand er Tiganakia efterfulgt af strande Patelia, Limnari og Piso Patelia. Alle strande er tilgængelige til fods. Vandet er klart og strandene er naturlige, intakt og uberørt.

Der er kun en håndfuld af biler og motorcykler på øen. Så ikke engang spilde en eneste tanke at leje noget der. Du kan tage en bådtur til Aspronisi (den hvide ø), eller til øen marathi, som også har en smuk strand.