Homoseksuelle er velkomne nudiststrande Kreta

I de senere år er Kreta blevet en populær destination for homoseksuelle rejsende.
Selv homoseksuelle krydstogtskibe ankommer i de store havne i Kreta. Som den homoseksuelle scene i Kreta ikke er meget udviklet, kan jeg kun antage dette skyldes den fantastiske naturlige skønhed af Kreta. Gay vil ikke finde massive homoseksuelle klubber og pulserende homoseksuelle kvarterer på Kreta. Men der er andre måder at lære folk at kende, lokalbefolkningen og turister gerne besøge de homoseksuelle venlige (nøgen) strande på øen.

Nedenfor er en liste over de mest populære strande på øen blandt homoseksuelle mænd. Bemærk venligst, at alle disse strande er ikke kun for homoseksuelle mænd.

Sarandari: umiddelbart før og forlod værtshuset Sara Taris Hersonissos kan du klatre ned klipperne til Rocky nudiststrand. Dette er en af ​​de mest trafikerede gay-friendly strande på Kreta. Det er helt sikkert det første valg, hvis du er på udkig til Kreta for en homoseksuel venlig nudiststrand.
Komos: nær det populære område Matala, kan du nemt finde en af ​​de mest populære strande for homoseksuelle rejsende på Kreta. Det gay-friendly del af det ligger nogenlunde i midten.
Maherida: Beliggende tæt på Chania og er stadig mere populære med homoseksuelle mænd, der er bosiddende i naboregionerne. Ifølge rygter vil der være bøsse-venlige strande ved Agios Apostoli.
Kavros: efter landsbyen Kavros og kan Georgioupolis på en stor parkeringsplads på hovedgaden. Umiddelbart efter de små klitter og skove vil du finde en smuk sandstrand, der betragtes som mødested for homoseksuelle rejsende.
Ammoudaki: i området mellem Plakias Damnoni og Ammoudi du nødt til at kigge efter den spektakulære strand kaldet Ammoudaki. Der er en nudist område frekventeres af homoseksuelle rejsende travlt til at nyde den græske solen.
Peristeras: Den østlige del af den lange strand i Ierapetra varme Peristeras er beskyttet mod nysgerrige blikke. Gay er kommet til at svømme, bade i solen, flirt og nyde stranden.