Vestgrækenland en ferie fuld af overraskelser

En ferie i Vestgrækenland er fuld af overraskelser. Tør at flytte dine grænser, og dine drømme vil være sande under en ferie i denne smukke region Grækenland.

Vestgrækenland betyder betagende udsigt over bjergene og havet, bag hvert hjørne finder du en anden udsigt. Her finder du øjeblikke af glæde og ro og med mange seværdigheder, vil dette område vinde dit hjerte og røre dine sanser.

Heldens fødested, som tjente som et eksempel på mange efterfølgende generationer. Vestgrækenland er en region, hvor menneskehedens ånd har overvundet adskillige divisioner og forenede folk og kulturer mange gange.

I denne del af Grækenland, storhed fortiden i lyset af det 21. århundrede, vil de mange forskellige feriedestinationer tilfredsstille alle de behov, som familier på ferie. Vestgrækenland er også det perfekte sted for romantiske ture og aktiviteter i hjertet af naturen for øjeblikke for trivsel og genoplivning.

En ferie i Vestgrækenland vil altid overraske dig. Vestgrækenland vil vinde dit hjerte og stimulere dine sanser. Smukke sandstrande, azurblå vand og smukke, udfordrende toppe, hvis helbredende vand, der løber gennem grønne dale, stille søer og laguner.
Alt dette komplimenterer visionen om harmoni og balance, en ode af tidløs skønhed, der løser sjælens omsorg.

Under en rundvisning af præfekturer Etoloakarnania, Achaia og Ilia er de traditionelle landsbyer omgivet af gran- og fyrretræer og bølgende vandløb fortryllet. Du kan nyde små badebyer og forundre de arkæologiske skatter, museer, slotte og klostre. Unikheden i Vestgrækenland er forbedret af dens indbyggeres varme.
Nafpaktos er også et ideelt sted for udflugter i regionen, til Delphi, Olympia, Mesolongi og mange landsbyer ved kysten.

Vestlige Grækenland giver en komplet ferie oplevelse, ved den frodige vegetation og de mange attraktioner i fastlandet, det også har en lang kystlinje med tusindvis af bugter og fyrretræer.

Vestgrækenland er også et smagsmiljø. Under dit ophold i Vestgrækenland bør du virkelig benytte lejligheden til at prøve lokale produkter, der er berømte for deres kvalitet og smag. De forskellige typer af Amfilochia ost, feta Kalavryta, rosiner Messolongi, rosiner Aigialia og Ilia, Olympia olivenolie og vine af Achaia og Ilia, vil fortrylle selv de mest krævende sanser.