Sotiros og Skala Sotiros Thassos

Skala Sotiros var oprindeligt en fiskerby for beboerne i Sotiros. I Skala Sotiros tog de deres fiskerbåde, og de havde også deres fiskerihytter ved havet.

 Først efter 1976 begyndte udviklingen af ​​denne lille landsby, blev overgangen til et feriested langsomt synlig. Du kan stadig nyde et roligt traditionelt fiskerby samfund. Den lille, men smukt fremlagte og velholdte marina tilbyder kajpladser til hundredvis af små både. Stranden er omgivet af palmetræer og giver en eksotisk atmosfære til stedet. De små taverner og barer åbne hele dagen serverer lækre retter og forfriskende drinks.
Du kan også finde Thassos ældste olivenpresse i midten af ​​øens olivendyrkningsområde.

Fra havet landsbyen Skala Sotiros er der en asfaltvej fører til bjerglandsbyen Sotiros. Hvis du rejser på denne måde, dig forskellige helligdomme og små kirker gennem træer og se den tætte vegetation. For Skala Sotiros er Sotiros "Frelserens landsby".

Den maleriske bjerglandsby ligger langs den vestlige kant af Ipsarion-bjergkæden. Det er 350 meter højt og 3,5 kilometer fra kysten. Landsbyen er berømt for sin rene helbredende luft, god for folk med åndedrætsbesvær. Kombiner det med den omgivende skov- og bjergstrømmes naturlige skønhed, og du vil have et paradis at udforske.

Klimaet er mildt og tørt, vinden blæser her, ren og forfriskende. Du vil blive imponeret af den gamle kirke, den smukke springvand i midten af ​​pladsen, som blev bygget i 1888, og den gamle skole. I denne traditionelle landsby med de brostensbelagte smalle gader synes tiden at have stået stille.

Landsbyen Sotiros er et godt alternativ for dem, der søger at slippe for stress og jag i de kystnære byer. du kan se i skyggen af ​​de gamle platantræer nyder en kop kaffe eller ouzo og iblødsætning i et af de mest romantiske steder på øen, for sine solnedgange i lille cafe-restaurant i landsbyen, som er næsten garanteret dette udkigspunkt. Udsigten fra denne højde over havets overflade i Egeerhavet, er betagende.

Sotiros tilbyder komfortabel indkvartering for alle. Sotiros er et fantastisk rejsemål, hvis du vil nyde en afslappende ferie i nærheden af ​​naturen.