Pefkari charmerende badeby Thassos

Den lille udvej Pefkari strækker sig langs en smuk sand- og grusbugt, omgivet af grønne fyrretræer. Feriestedet får sit navn fra det græske ord "pefkos", hvilket betyder fyrretræ.

Pefkari er en landsby gemt blandt træerne langs den sprudlende Egeiske kyst på den sydlige side af øen Thassos. Landsbyen består hovedsagelig af strandbarer, caféer, restauranter og hoteller, et klart specialiseret sommerferie, der fokuserer på besøgende og gæster. Det er et roligt sted at besøge, og det har alt hvad du behøver for en vidunderlig og afslappende ferie. Stranden er stor med hovedsagelig sand og grus, krystalklart vand og endda vandsport. Pefkari er populær blandt familier med børn, især på grund af det fredelige miljø, ideel til en perfekt familieferie.

Pefkari var et af de første områder i det sydlige Thassos, der udviklede sig som turistby, selvom der er få biler og offentlig transport er begrænset. Lokale og besøgende kunne få adgang til denne smukke strand med båd fra nærliggende Limenaria.
Skønhed og appel af området har næppe ændret sig siden da, træets grønne, sandens guld og det klare, blå vand sikrer stadig et smukt naturligt aspekt, der fascinerer hver besøgende.
Pefkari uddeles hvert år med et blåt flag af ekspertise, for skønheden i vandet og stranden.

Pefkari tilbyder alle former for vandsport, restauranter på stranden, caféer og barer og ferieboliger, selv små luksushoteller. Hele har skabt en kosmopolitisk atmosfære og et livligt feriested (dag og nat) om sommeren.

Der er en meget velorganiseret campingplads for dem, der søger en alternativ ferie ved havet.
Du vil helt sikkert blive imponeret af Pefkari, som ved, hvor lille de besøgende kan tilbyde og alt det i et afslappet miljø. Selv den kræsne besøgende vil finde alt i Pefkari for en livlig, aktiv eller helt afslappet ferie.

Landsbyen Limenaria ligger kun 2,5 km nordvest for Pefkari, du kan handle i Limenaria, eller udforske den gamle mine ved siden af ​​Metalia-stranden. Gå på den anden vej, og du kommer til østpå omkring 1,5 km Potos, hvor du kan nyde det mest livlige natteliv, Thassos har at byde på.