Kinira naturlige skønhed Thassos

Kinira er en lille, charmerende landsby på den smukke østkyst på øen Thassos. Kinira tiltrækker især sine besøgende på grund af sin naturlige skønhed, og fordi det er en af ​​de mere støjsvage områder i Thassos.

Direkte modsat denne stille kystby ligger øen Kinira, "Kiniriotiko", en lille offshore-ø med pine træer og med sine egne små stenige strande. Det er meget vanskeligt at besøge, men de lokale farvande tilbyder lokale fiskere en af ​​de rigeste fiskepladser i området.
Huset til den oprindelige ejer kan stadig ses der.

Kinira har en rig historie, der går tilbage til fønikerne. Kinira sammen med Ainira, den nuværende Palaiochori, dannede centrum for minedrift i denne region. I dag er det også lokalt kendt som Loutra, (badet).

I landsbyen finder du alt hvad du behøver for din ferie. Der er restauranter og taverner, pizzeriaer, et supermarked, og du vil opdage, at lokalbefolkningen byder dig velkommen.
De fleste besøgende, der kommer her, leder efter det virkelige traditionelle enkle liv og den vidunderlige gæstfrihed.

Kinira har to lange strande langs hele længden af ​​landsbyen, en strand består af sand og småsten, den anden er en sand sandstrand. Hvis du svømmer og soler, vil du helt sikkert slappe af og nyde den naturlige skønhed i regionen, de let skrånende strande og de grønne / grå bjerge dækket af oliven og fyrretræer. Landskabet er virkelig betagende.
Der er altid nok plads på strandene, fordi det ikke har virkelig opdaget masseturismen Kinira. Hvis du kører lidt længere, kommer du til den smukke og sandede Paradise Beach, et navn, der virkelig fortjener denne placering.

Ifølge oldtidens historie, skrevet af Heroditos, eksporterede fønikerne træ og guld fra denne del af øen fra slutningen af ​​det 16. århundrede f.Kr., indtil de pariske grækere kom og koloniserede øen. Du vil stadig finde ruinerne af bade fra den byzantinske æra og resterne af en vigtig kristen monark (Basilica) udgraves her. Under en af ​​de mørkeste perioder i historien har pirater dræbt mange kristne her.

Som i alle dele af øen har Kinira oplevet gode og dårlige øjeblikke i sin historie, men det er et fortryllende sted at besøge. Indbyggerne byder dig velkommen, og du vil helt sikkert have en fredelig og afslappende oplevelse, mens du besøger denne smukke græske kystby.