Grækenland ferie Skala Rachoni, Thassos

Der er ting, som alle besøgende på Skala Rachoni på øen Thassos straks bemærker.

Først selvfølgelig den meget flot kystlinie, fint hvidt sand, en række smukke bugter omgivet af det klare og lave hav. Anvendelsen af ​​parasoller til beskyttelse mod solen er ikke nødvendig her, fordi fyrretræerne når til vandkanten, og det er altid muligt at finde en masse naturlig skygge på stranden.

Så er der de mange oliventræer, der dækker hele længden og bredden af ​​denne frugtbare slette. På begge sider af vejen er der en labyrint af små landeveje ind og ud og omkring olivenlunde, der ofte fører til uventede små bugter med fine sandstrande, restauranter og taverner og endda fører til små huse og værelser til rådighed for turister. Dette er virkelig et landligt miljø, der byder på besøgende, der søger en afslappende ferie.

Der er få ting bedre end at have morgenmad mellem de frodige træer i en så grøn og blød dal. Selv hoteller og taverner synes at være en naturlig tilføjelse til landskabet, klar til at servere besøgende fersk fisk samt en række andre lokale specialiteter.

Udover god mad og den lange maleriske kystlinje kan du nyde og deltage i forskellige vandsportsaktiviteter som vandski, paragliding og endda korte flyvninger i et lille drevet fly (ultra lys).

Der er også strandbarer, der tiltrækker både unge turister og folk, der føler sig unge på hjertet, for at deltage i dag og aften partier.

På dette område finder du også nogle af de største supermarkeder på Thassos, samt en tankstation, apoteker, hardwarebutikker og diverse konditorier og slikbutikker.

Dette område tiltrækker turister, der er på udkig efter et visuelt smukt miljø og kræver stadig høj kvalitet til at få det bedste fra begge verdener. Skala Rachoni tilbyder alt dette, så opdag det selv og del hemmeligheden!