Agioi Apostoli strand Chania

Agioi Apostoli Strand ligger 4 km vest for centrum af byen Chania, på en lille halvø med efterfølgende små bugter. På grund af offentlig transport kan du nemt nå stranden fra Chania.

Stranden i Agioi Apostoli er derfor meget populær blandt de lokale, der kommer her for en hurtig daglig dykke efter arbejde. Fordi stranden ligger nær Chania, er det et ideelt sted for cyklister.
En lille kirke bygget i de hellige apostlers navn står på en halvø og skylder sit navn til to af de små bugter prydet med smukke sandstrande. Disse to strande ligner to dråber vand, er omgivet af klipper, der beskytter dem mod dårligt vejr, og de har lavt vand. Derfor er de ideelle til børn. Begge strande er udstyret med liggestole, parasoller, badevagter og toiletter er til stede. Du kan også købe en drink i kiosken.

Der er mange stier omkring strande, der er interessante at udforske. Det omkringliggende område er omgivet af en park med træer og mange veje, hvor du kan jogge eller tage en afslappet tur eller tage en picnic.