Grækenland ferier Skala Potamia populære feriested på Thassos

Skala Potamia er et populært feriested på øen Thassos og støder op til den gyldne kyst strand, den sydlige ende, som er beliggende i den smukke sandede blå bugt omgivet af de spektakulære dybe grå granit bjerge dækket med den lyse grønne fyrretræer, sølv af olivenlunde og den mørke grønne af plan træer. Lige bagved kan du se øens højeste top, Ipsarion, i en betagende højde på 1.204 meter.

Den gyldne kyststrande sammen med den gyldne strand i Skala Potamia er omkring 2, 5 km lang og består normalt af fint gyldent sand med nogle få smalle stenstrande. I fortiden, er disse to strande adskilt af områder med klitter og en lille flod, men nu er de et langt og dybt strækning af sandstrand, som nu er den stolte over Det Ægæiske Hav og faktisk hele Middelhavet.

Det fine sand er rent og godt vedligeholdt, og det er det perfekte miljø for børn at lege og bygge sandslotte. Stranden er opkaldt efter sandens farve, og når solen når sit højdepunkt og stranden skinner, kan man virkelig kalde det en gylden skønhed. Stranden er blevet tildelt med to blå flag.

Du kan ikke kun nyde den smukke strand og et klart, rent hav, men du kan også fordybe dig i den smukke naturlige skønhed i omgivelserne. Hvis du er en tidlig fugl, kan du gå fra solopgang for at se solen stå op fra den endeløse hav, og når det er fuldmåne, er det dejligt at sidde på stranden se månen styrter i havet, lige på kanten fra Cape.

Adgang til udvej er meget let, med gode forbindelser og en god og regelmæssig busforbindelse. Hvis du ikke har din egen transport, kan du ikke leje bil eller motorcykel. Feriestedet har endda sin egen taxa stativ.

Hvis du bor i Skala Potamia, nem adgang til andre strande rundt om øen, mange antikviteter og arkæologiske fund og nærliggende byer og landsbyer, hver med deres egne unikke attraktioner.


Skala Potamia er udviklet til en attraktiv lille landsby ved kysten og en permanent bolig for mange grækere og udlændinge, der har bygget deres smukke boliger her.

Antallet af butikker og restauranter er stigende hvert år, og landsbyen tilbyder nu også faciliteter og attraktioner til sine beboere og besøgende i vintermånederne.


Skala Potamia er en populær badeby, og du kan vælge mellem forskellige hoteller og værelser. I betragtning af populariteten af ​​Skala Potamia bør du bestille tidligt.