Grækenland ferier Benitses Korfu

Den maleriske fiskerby Benitses ligger 12 km syd for Korfu by og har ca. 1.000 indbyggere. I de sidste år er landsbyen blevet et kosmopolitisk sted uden at miste sin maleriske karakter og traditionelle atmosfære. I dag tilbyder denne smukke turistby forskellige indkvartering til enhver smag og budgetter samt tavernaer, caféer og barer. Men landsbyen har bevaret sin autentiske skønhed.

Den traditionelle del af Benitses ligger i en smuk beliggenhed midt i en grøn dal, der daler ned til havet.

De fleste indbyggere skal beskæftige sig med turisme, men tidligere har deres traditionelle sysler fisket, dyrket oliven og citrusfrugter og i den fjerne fortid arbejdede de i vandmøller til melproduktion. Især om vinteren er fiskeri igen stigende.

En tur gennem de smalle brostensbelagte gader afslører smukke traditionelle detaljer, der imponerer hver besøgende. Turister ankommer med deres lystbåde i den pittoreske havn i Benitses til en forfriskende dukkert i det isoniske krystalklare vand. Omkring kystbyen finder du utallige strande med fremragende faciliteter og et smukt miljø, ideel til familier. Bortset fra de smukke kendetegn i denne landsby er hovedattraktionen shell-museet, det huser blandt andet den bedste skallsamling i Europa og andre interessante udstillinger.

Den smukke marina (Marina), har kajpladser til hundredvis af private både, såvel som lokale lystbådehavne og andre faciliteter. Hoteller, lejligheder, villaer og værelser i Benitses er ideelle til billig ferie i et smukt sted, en perfekt kombination af bjerge og hav.

Restauranter og taverner serverer traditionelle græske retter, men du kan også bestille pizzaer, pasta og endda kinesisk. Det rolige men behagelige natteliv i Benitses er centreret omkring de mange barer og den nye marina.

Landsbyen Benitses er det perfekte rejsemål for familier, unge og ældre par og alle, der leder efter en afslappende tid i solen, mens de nyder god gæstfrihed fra det venlige og gæstfrie folk.