Grækenland ferie Epanomi Chalkidikí

Epanomi er en lille by i nordvest for den centrale makedoniske Chalkidiki-halvø. Epanomi ligger kun få kilometer fra Therma-golfen og er en del af storbyområdet Thessaloniki, den næststørste byby i Grækenland.

Epanomi har en bekvem beliggenhed og er en ideel base for en varieret ferie i Chalkidiki. Epanomi betyder: strandferie, storby flair og turist folkemængder kun få kilometer væk.

De smukke sandstrande i Thermaikos-bugten med krystalklart vand ligger kun 5 km væk fra Epanomi. Her kan du leje stole og paraplyer, og du kan tilbringe dejlige dage på og i vandet. I sydvest er der en lagune, som ifølge græske ornitologer er et af de vigtigste fugleområder i Grækenland.

Helt forskellige indtryk tilbyder Thessaloniki, 20 km nord for Epanomi. Som hovedstad i Central Makedonien byder byen på en ren byfornemmelse og danner en attraktiv kontrast med fredelige dage på stranden.

20-30 km syd for Epanomi er Kassandra-halvøen, den første finger på Chalkidiki-halvøen i form af en hånd med tre fingre. Her kan du virkelig fordybe dig i turistmasserne, opdage smukke strande eller tage lange gåture i fyrreskovene på vestkysten.