Grækenland ferie Trypiti, Thassos

Dette bemærkelsesværdige sted, der hedder Trypiti, findes i den sydlige del af øen Thassos, syd for Skala Maries og lige syd for Sydøstkappen Kefalas. På dette tidspunkt bemærker du virkelig, at du er i den sydlige del af øen, med Det Ægæiske Hav strækker sig uendeligt foran dig.

Mange turister ender ved en tilfældighed og ofte ud af nysgerrighed i denne udvej og ofte først tiltrukket på grund af det mærkelige navn Trypiti. Andre blev meget imponeret over den smukke vegetation omkring denne strand, frodige fyrretræer med tætte tyk. Nogle var meget glædeligt overrasket og stoppede her uventet på vej rundt om øen lige før Limenaria.

Et besøg på denne skjulte strand er virkelig en belønning i sig selv, uanset hvordan og hvorfor du endte derhen. Hendes navn skylder det til et stort hul i klipperne, som skabte bølgerne og den konstante strøm af vand gennem århundrederne. På grund af sin naturlige og robuste skønhed har Trypiti nu opbygget et ry.

Stranden består af en lang stribe af smukke fine sand og sten. Du har en fuldstændig uhindret udsigt over Limenaria i det fjerne, især på det berømte Palataki-monument og Det Ægæiske Hav, krystalklart med dybt blåt vand, meget nem adgang og med fremragende faciliteter. Du finder i Trypiti en lille strandbar på stranden, værelser og lejligheder til leje, og for nylig er der et meget luksuriøst hotel bygget direkte på stranden for at byde velkommen til selv den mest kræsne besøgende.

Jeg ved med sikkerhed, om du har besøgt Trypiti, vil du være tilfreds og glad fordi du har gjort en indsats for at finde denne unikke, næsten skjulte perle på Thassos.