Porto Timoni, det blå paradis af Korfu

Der er en del på den ioniske ø Korfu, kendt som den blå sø, navnet er Porto Timoni, en dobbeltbugt med turkisvand, der er knyttet til øen med et smalt stykke jord.

Korfu, der er bedre kendt for sin unikke historiske venetianske flair, elegante bygninger og smukke farver, har også nogle af de smukkeste strande i Grækenland, hvor den grønne udstrækning af vegetationen blander sig med den unikke farve af Det Ioniske Havs farvande.

Nogle af disse strande er virkelig berømte og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år, hvilket gør Korfu til et af de mest besøgte græske øer. Andre strande forbliver imidlertid relativt ukendte, fordi de er ret vanskelige at få adgang til.

Blandt disse skjulte havne på øen Korfu hører bestemt Porto Timoni, en af ​​de smukkeste strande på øen. En uberørt dobbeltbugt, der længe har været en hemmelighed for turister takket være, at adgangen til land ikke er let.

Porto Timoni ligger i nærheden af ​​landsbyen Afiona, i nordvest for Korfu. Vandene er blå og de to strande på samme lille isthmus er dækket af hvide småsten og frodige træer og buske.

For at komme til Porto Timoni skal gæsterne forlade deres køretøj og gå i omkring femogtyve minutter via en sti, der giver en smuk udsigt over omgivelserne. Efter denne sti er det muligt at nå de to strande i Porto Timoni. Undervejs vil du opdage den uopdagede magi på den fantastiske ø Korfu.